Last news

Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, korting Dolfinarium: ontvang 20 korting op een VIP-pas. Pak deze codehh3a, geldig op tickets in de herfstvakantie. Het leven in het water is bijzonder interessant. Samen..
Read more
Ontdek de magie van het Oosten en ga mee op reis langs de lichtobjecten gemaakt door Chinese kunstenaars. Wat heel veel indruk maakte op ons was het Berenbos, een super initiatief! Een prachtige..
Read more
30 zowel daluren als spitsuren zijn. Zeer regelmatig bieden daarom winkels, bedrijven en organisaties NS dagkaarten aan tegen sterk gereduceerde prijzen. De treinkaartjes zelf zijn niet te koop maar in de winkels..
Read more

Anwb korting blijdorp


anwb korting blijdorp

voor eeuwig in Miniworld Rotterdam te plaatsen. Frank Paauw en wijkagent Jaap Kok op spectaculaire wijze twee maquettes van Rotterdamse Politie Bureaus Doelwater en Veilingweg. Op 6 december wordt de Hanzelijn officieel geopend met een groot feest. Morgen, zaterdag 3 mei is de allerlaatste dag van de Rotterdamse Verhalen Vierdaagse. Meer informatie over OnTraxs vind je hier. Met trots kijken wij allen terug op deze mooie middag. Na minstens 3 volle glazen ranja wordt het feest afgesloten. De directeur van Miniworld Rotterdam heeft samen met Sparta directeur Manfred Laros de openingshandeling verricht. Een prima deal dus. Bekijk alle uitjes, wildlands, matthijs, wildlands in Emmen staat steevast in de top 5 van meest populaire uitjes op Tikata. Op zaterdag 26 en zondag 27 november en op zaterdag 3 december 2011 heeft de Sint wat hulp-pieten ter beschikking gesteld aan Railz Miniworld.

Hoedshop kortingscode, Snowell kortingscode, Linnaeushof korting jumbo,

Fotograaf van der Graaf maakte een fotoreportage van de hele dag en zal ervoor zorgen dat alle deelnemers de foto's ontvangen. M'n kleinzoon moeten overreden dat het echt tijd werd om te gaan. Bovendien kan je inwoner worden van de miniatuurwereld door jezelf te plaatsen op de VIP-tribune naast het zogenaamde "Thinkers Stage" van Metropolis. De details zijn geweldig en de subtiele grappen ook. Bron en foto : AD, klik voor het filmpje, datum publicatie: 9-2-2017. Dit verhaal schreef zij speciaal voor deze feestelijke opening. Om bijvoorbeeld de nodige onderhoudswerkzaamheden te kunnen doen, kan het dak van de hal verwijderd worden. Lees hier het persbericht Het is vandaag feest bij Railz Miniworld. Een hele geslaagde vakantiedag en we willen zeker nog een keer terug!

10 euro korting toolstation
Nooz optics korting


Sitemap