Last news

Ontvang 20 korting op je aankoop van 2 frisdranken 1 large M M's bij je bioscoopbezoek bij Kinepolis. Dan krijg je bij Kinepolis korting op je entreebewijs, de hoogte hiervan wisselt per bioscoop...
Read more
Niveau 4: Centraal systeem van Trans Link Systems (TLS) die alle data van niveau 3 ontvangt. De totale kosten van de overheid aan de OV-chipkaart worden geraamd op ruim 1 miljard euro...
Read more
Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen. Kies 'Tonen alle producten op kaart'. U laadt de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs. Het Vrij Reizen abonnement is geldig in de regio Rotterdam in..
Read more

Unive korting autoverzekering


unive korting autoverzekering

wij regelen alles voor. Bereken uw premie, meer over WA, wA, beperkt Casco, vergoedt schade die u aan anderen/andermans spullen toebrengt. U kunt kiezen uit drie varianten van de autoverzekering: van WA tot All Risk. Inclusief nieuw- en aanschafwaardegarantie. Kan ik blikschade laten maken bij mijn eigen garage?

Lees hier meer over. En u krijgt 10 korting op de premie van de volgende verzekeringen: Woonhuisverzekering en/of Inboedelverzekering. Wat is het verschil tussen de Reguliere Autoverzekering en de Veilig Rijden Autoverzekering? Deze stick bepaalt jouw rijstijl op vier onderdelen: snelheid, remmen, optrekken en het nemen van bochten. Aan de hand van jouw rijstijl wordt een rijscore bepaald. Doorlopende annulerings verzekering, doorlopende reisverzekering, fietsverzekering, inboedelverzekering. Zoek direct een schadehersteller bij jou in de buurt en zij regelen verder alles voor. Maak een keuze korting iphone 6 uit een van onze verzekeringen. Je krijgt bij afsluiten van deze verzekering gelijk 10 veilige rijderskorting en deze kan oplopen tot 30 bij een uitstekende rijstijl. De basis van de beide verzekeringen is gelijk: de dekking, de anwb-ledenkorting, de no-claim korting en de 24/7 hulp van de anwb Alarmcentrale. Lees meer over schadehulp. Zo bepaalt u hoe uitgebreid u verzekerd wilt zijn.

Unive korting autoverzekering
unive korting autoverzekering


Sitemap