Last news

Beschrijving, de Taycan is de eerste volledig elektrische auto van Porsche. Cupra e-Racer, seat heeft met Cupra een nieuw submerk in het leven geroepen. Hierdoor kwam de samenwerking met Fiat tot stilstand en..
Read more
40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren. Of kies voor 50 korting op een ander NS-abonnement naar keuze. In het Efteling hotel heb je de keuze uit themakamers en themasuites met..
Read more
De nieuwste actie op deze pagina. Pak deze codeyp6p, geldig op geselecteerde producten in de wintersale. Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, ontvang gratis verzending bij Zooplus. De klantenservice is van maandag..
Read more

Ns voordeelurenkaart korting bus


ns voordeelurenkaart korting bus

Gratis 5x per jaar het magazine Spoor met leuke aanbiedingen, exclusieve aanbiedingen voor abonnementhouders, beheer uw abonnement in 1 handig overzicht met Mijn. U reist dan direct voordeliger. Ook als je een jaarabonnement hebt en nog in je eerste jaar zit. Meer doen met uw abonnement. Direct bestellen, wanneer reist u precies met korting? Met NS Flex switch je makkelijk naar 1e klas. Tijdens de spits met 20 korting van maandag t/m vrijdag tussen.30 en.00 en tussen.00 en.30 uur.

Is het Dal Voordeel abonnement ook geldig in bussen?ns voordeelurenkaart korting bus

Download de productvoorwaarden abonnementen. Het moment van inchecken bepaalt of u wel of niet met korting reist. Binnenkort stel je zelf handige alerts. Omdat je met NS Flex k in de bus, tram en metro op rekening reist, heb je het saldo namelijk niet meer nodig. Met NS Flex willen we reizen in het OV veel prettiger maken. Abonnementen en de titel ietwat aangepast om de vindbaarheid te vergroten. Alexander icon, beste antwoord door Inge NS, 17:33, welkom op het forum alwemm!

Dan reist u zonder korting. 15 korting op internationale reizen met railplus, voor 15 extra per jaar. Ik hoor het graag, alvast bedankt.

Novasol kortingscode
Koopjesdrogisterij kortingscode 2019
Dierenpark rhenen kortingsbon
Smoovall korting


Sitemap