Last news

Zo ben jij ervan verzekerd dat je wereldwijd toegang hebt tot de beste acties. Is ICI Paris XL betrouwbaar om iets te kopen? Maar voor mannen heeft ICI paris XL ook een mooi..
Read more
Heb je al zin gekregen in een ontspannen dagje wellness of een weekend weg? Daar wil je snel bij zijn! Naast de Finse sauna geniet je ook van het goede van andere badrituelen..
Read more
Anwb Fietspas, altijd Wegenwacht Fiets Service, gratis fietscheck voor je fiets, gratis anwb-knooppuntenkaart en nog veel meer. Pak deze korting, geldig t/m januari 2019 10 extra korting op snowboots met deze anwb kortingscode...
Read more

Artis korting uva


artis korting uva

opleiding. Wanneer u deze activeert krijgt u toegang tot de digitale diensten van de UvA.a. Met nieuwe Hollywoodfilms, maar ook arthouse en cult. It also uses cookies to display content such as videos and for marketing purposes. Om uw collegekaart te valideren heeft u een geldig identiteitsbewijs nodig. . Alle vakbeschrijvingen inclusief voorgeschreven literatuur vindt u terug in de digitale studiegids. Musea, wil je meer weten over de geschiedenis van Amsterdam? Dan maak je je dag extra bijzonder en profiteer je van extra voordelige toegang. University of Amsterdam, search within the UvA website, amsterdam Business School Amsterdam Business School. Het studententarief geldt niet tijdens de schoolvakantieperiodes in de regio Noord, niet in het weekend en niet op feestdagen.

UvA -studenten kunnen het hele jaar door voor 3,- naar.
Dit zijn de voorwaarden: Studenten krijgen toegang op vertoon van.
Op vertoon van een geldige studentenkaart kunnen.
UvA -studenten tegen een gereduceerd tarief een bezoek brengen aan dierentuin.
De, artis, bibliotheek is wegens verbouwing gesloten.

Platte tv discounter kortingscode
Altijd korting qbuzz

Lees ook het UvA. data onder voorbehoud, rooster en studiegids, op vindt u het gehele collegerooster van de emfc, inclusief zalen. Elk jaar is de binnenstad van Amsterdam twee dagen lang een groot podium voor studenten met culturele ambities. Externe advertentienetwerken verzamelen individuele gegevens over internetgedrag. Het Comedy Theater is de place to be voor cabaretliefhebbers. Voor studenten van de Gerrit Rietveld Academie en Inholland volstaat de collegekaart met foto en jaar van inschrijving. De Amsterdam Business School is verplicht uw originele diploma's, cijferlijsten en identiteitsbewijs bij start van de opleiding te controleren. Studenten krijgen 5 korting.

15 korting speelgoed
16 nov kortingsbon zalando
Monkey town amersfoort korting
Imac met korting


Sitemap