Last news

Come and let us take your palate on a journey of explosive Thai flavours that is guaranteed to please anyone who loves authentic Thai cuisine. Order online with a 5 discount! Thailand- the..
Read more
Zoek een Primera winkel, tekst voor Valentijnskaart. De actie loopt tot en met 2 september. Combineer een kaartje dan met een cadeaukaart of tijdschrift. Kortingssite verkoopt tickets met bijna 10 euro korting...
Read more
Hiermee kunt u t/m een dag heen- en weer reizen met treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Kijk op: /Kruidat, nS Lentetoer (april 2018 in april 2018 bestelt u..
Read more

Reizen met korting zonder ov bus


reizen met korting zonder ov bus

Kinderen van 4 tot en met 11 jaar en 65-plussers reizen met 34 leeftijdskorting in bus, tram en metro. Verlopen, oV -chipkaart, producten op uw kaart laden, makkelijk van klasse wisselen of Samenreiskorting activeren. Dit kan bij de NS-kaartautomaat. Hoe werkt in- en uitchecken?

Uw kaart is direct actief en u kunt reizen met, nS in de 2e klas mits u saldo op uw kaart heeft gezet. Om te kunnen reizen is het nodig om voldoende saldo op je kaart te hebben staan. . U bent dus helemaal niet verplicht een ov -chipkaart te kopen en er 20 euro op te zetten. Inchecken tijdens daluren, uw ticket is alleen geldig als u tijdens de daluren incheckt. Veelgestelde vragen Wat is Sentire? Klik daarna door op "Bekijk alle prijzen" voor de uitleg van alle tarieven in het scherm dat nu opent. Je betaalt per gereisde kilometer. Onderaan het reisadvies zie je de prijs van de reis voor een enkele reis met, oV -chipkaart zonder korting. In- en uitchecken en reizen, paaltjes, poortjes en piepjes.

Actiecode korting zooplus, 30 korting wildlands, Vodafone verlengen extra korting,


Sitemap