Last news

Goed om te weten, uw fiets mag mee van maandag t/m vrijdag van.00-16.00 uur en.30 uur. Wanneer kan ik gebruik maken van de Blokker dal vrije treinkaartjes: Het treinkaartje kan gebruikt word..
Read more
Hier vermaak je je als kinder opperbest en dat allemaal zonder spelcomputers en televisieschermen. Met stoere attracties en unieke toestellen bezit Valdeludo alle ingredinten voor een avontuurlijk dagje uit voor de kinderen en..
Read more
De reiskoffer is de standaard koffer die veelal gebruikt wordt voor vakantiebagage, de reiskoffer gaat dan ook vaak mee in het bagageruim van het vliegtuig. Met de keuze uit meer dan 1000 verschillende..
Read more

Makro kortingscodes


makro kortingscodes

bij elkaar te shoppen. Belgie, koopzondagen van grote winkelketelns zoals Makro, tuincentra, diverse grote winkelcentrums en stadcentrum van steden waar je dus op zondag lekker kunt winkelen overdag, in de meeste steden is de koopzondag op een vaste dag, bijvoorbeeld 1e korting intratuin of 2e zondag van de maand waarbij. De wegen zagen zogezegd zwart van de autos. Black Friday Belgi zal niet snel onze nieuwe Solden worden. 4,5 m 60 korting op producten voor elke dag bij m lees meer. BeterBed, tot 50 korting tijdens de wintersale bij BeterBed lees meer. E-mailadres Ik ben akkoord met het privacybeleid en de voorwaarden van en geef hierbij toestemming om mij maximaal drie keer per week de nieuwsbrief met de acties van aangesloten webshops te sturen. Zo heb je dus vaak dubbele korting. Het Black Friday fenomeen is nog niet bij iedereen bekend in Belgi, maar dankzij het groeiende aantal deelnemende winkels wordt Zwarte Vrijdag ook steeds populairder in Belgi. .

Makro is een zelfbedieningsgroothandel voor bedrijven en professionele klanten.
Iedere vestiging biedt een zeer groot aanbod van (merk)artikelen food en non-food bij elkaar tegen de beste prijzen in de markt.
Registreren is 100 gratis en biedt tal van voordelen.
Word lid van onze leuke community en geniet net als duizenden andere Belgen van gratis staaltjes, winacties en exclusieve kortingen die enkel voor leden van TagCity bestemd zijn.
Makro folders en aanbiedingen.

Winkels en merken geven hoge kortingen op producten waar mensen massaal op afkomen. Op die dag doet iedereen massaal inkopen vanwege de kortingscode my jewellery april 2019 extra hoge kortingen die winkels en webshops geven. Waarom niet online shoppen met korting? Brussel, Limburg, Hasselt, Aken, Gent, Leuven, Maasmechelen (m2 Brugge, Turnhout, Tongeren, Lier, Valkenswaard, Beek, Lommel en Maaseik, kortom genoeg steden en koop zondagen om lekker te winkelen / shoppen. Een volledig overzicht van alle Black Friday deelnemers en de geldende aanbiedingen mét kortingscodes vindt u hier! U bent hier, home, winkels, makro, updates. Meer informatie over de ElectroStock winkels, de openingstijden incl. Toch zijn wij Belgen wel vatbaar voor een dergelijk fenomeen en de kortingen zijn behoorlijk hoog.


Sitemap