Last news

Indien dit zich voordoet, neem dan wel even contact op met. . Je kunt 7,50 shoptegoed winnen voor. De meeste items passen gewoon door de brievenbus, anders staat het erbij vermeld! Hierna trek..
Read more
Werkende kortingscode Tabernal zaden 2019, bespaar geld met promotiecode Tabernal zaden geverifieerd Februari : 10 korting op alles gratis verzendin op je volgende aankoop Tabernal zaden. 6 6 vermindering op : de online..
Read more
Read more kortingscode Herinneringen Op Linnen 5 Korting Fotocanvas. Read more, ideal - Hiermee log je via je eigen bank in op het ideal portal, om de betaling veilig uit te kunnen voeren...
Read more

Continium met korting


continium met korting

de expositie De Uitvindfabriek (t/m 31 augustus). Een goed begin van je dagje uit! Deze drie musea kortingscode e lifestyle vertellen samen het verhaal van de mens en de wereld waarop we leven en zijn daarom ook prima als combinatie te bezoeken. Overzicht, discovery Center Continium, locaties, discovery Center Continium is én van de drie provinciale musea van Limburg.

Continium met korting
continium met korting

Hier kom je bijvoorbeeld een zeldzame Locomobiel tegen, maar ook de allereerste elektrische stofzuiger en heel veel informatie over mijnbouw en Maastrichts glas en aardewerk. En dat betekent een leuk én leerzaam dagje uit met kinderen. Doe een dagje Continium en laat je verbazen door de spannende wereld van wetenschap! Laat je inspireren door de meest belangrijke, grappigste, Nederlandse, zinloze én mislukte uitvindingen! Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. In Discovery Center Continium krijg jij, als uitvinder in de dop, alle ruimte om je talenten te ontdekken. Nog slechts 3 dagen te bestellen. Bind de strijd aan met robots, beleef hoe mensen vroeger in de mijnen werkten en ga shoppen in de winkel van de toekomst. Wellness Sittard met 10 korting 143 mensen gingen u voor, kinderstad Heerlen voor 6,99 euro 171 mensen gingen u voor, bijHoen Wellness met 10 korting 63 mensen gingen u voor.


Sitemap