Last news

Daarnaast heeft Syntus af en toe nog andere interessante acties. Zij kunnen bij het zogenaamde 65pluskind-abonnement het hele jaar door gratis én kind t/m twaalf jaar mee naar de dierentuin nemen. OV -chipkaart..
Read more
Uw abonnement is dan al binnen 1 werkdag op te halen bij de kaartautomaat. Uw abonnement kunt u binnen een uur na het betalen van uw bestelling ophalen bij de kaartautomaat. Het Dal..
Read more
Nur für Erstanmelder. Zo ben je er absoluut zeker van dat je helemaal niets van je favoriete winkel hoeft te missen. In dat geval geldt nog steeds een mogelijkheid om te retourneren binnen..
Read more

Kaartjes lego world korting


kaartjes lego world korting

een Dagretour Utrecht Entree Lego World bij de Spoordeelwinkel voor 28 (2e klas 32 (1e klas) en 19 (kinderen 4 t/m 11 jaar). Reis per trein naar Utrecht CS, waarna u op slechts 5 minuten loopafstand bent van lego world in Jaarbeurs Utrecht. Maak dan gebruik van deze kortingsactie en reis met korting naar lego world. Met toeslag op het binnenlandse traject in treinen van IC Direct en ICE International.kaartjes lego world korting

Lego bouwwerken bewonderen, meebouwen aan het langste. Lego treinspoor, Ninjago trucs.

Lego World vind plaats van 18 t/m 24 oktober en duurt iedere dag van.00 uur 's-ochtends tot.00 uur 's-middags. Lego World is dagelijks geopend van 09:00 t/m 17:00 uur. Je lidmaatschapnummer vind je op de achterkant van je Club Magazine. Als eerste op de hoogte van de beste kortingscodes. Bekijk ook even de sfeervideo van lego World 2015. Geef daarvoor je lidmaatschapnummer in op de speciale bestelpagina, via deze link. Altijd korting poobies de beste deals, kortingscodes en gratis producten. Ook dit jaar is het grootste lego evenement ter wereld te vinden in de Jaarbeurs in Utrecht.

kaartjes lego world korting


Sitemap