Last news

Draag de sportieve Rieker schoenen met een spijkerbroek en top met opvallende print. Van een torenhoge stiletto tijdens een avond uit tot een lage veterschoen op kantoor. Om je de beste gebruikerservaring..
Read more
Bestellungen mit einer Lieferadresse in Deutschland können über getätigt werden. VAN -40 TOT -70, dames, damesschoenen: ze houden je met beide voeten op de grond. Van een torenhoge stiletto tijdens een avond uit..
Read more
Bekijk alle exclusieve merken Bij Zalando Lounge heb je toegang tot de meest bekende merken. Heb je het artikel gevonden wat je graag wilt bestellen? 30 korting Zalando kortingscodes: een terugblik Toen Zalando..
Read more

Los kaartje korting ns


los kaartje korting ns

minimaal 20,- op je kaart staan als je incheckt. Dit kan op een anonieme of persoonlijke OV-chipkaart met daarop minimaal 10 saldo. Wel in de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam en de ICE, al moet je bij deze laatste twee wel een toeslag betalen. Koop bij de de NS, Entree tickets voor de winter Efteling met dagretour naar Breda, Den Bosch of Tilburg busvervoer voor maar. Hier klik je het aantal te bestellen treinkaartjes aan en betaal je met iDeal.los kaartje korting ns

1 jaar geleden 25 november 2017. Deze mevrouw vertelde ons dat je inderdaad geen kaartje met korting kunt kopen, dat dit alleen via een persoonlijke ov chipkaart kan.

Dat kenmerkt deze nieuwe keten die van het oer-Hollandse product heerlijke trendy variaties maakt. In de 1e klasse alleen geldig voor maximaal 3 kinderen die reizen onder begeleiding van een volwassene (minimaal 18 jaar). We krijgen de melding van leden dat niet alle filialen op de desbetreffende. Op kortingsbon mooncup 2019 werkdagen alleen buiten de spits (voor.30 uur, tussen.00.30 uur en.00 uur) 6,90. Verlopen, gratis Koffie of Thee bij de NS Kiosk ( )!

Je kunt hem ook kopen als eenmalige chipkaart in de kaartautomaat (zonder toeslag). Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na uitchecken.


Sitemap