Last news

Kies dan voor deze actie en krijg tot wel 34 korting op de krant. Maak nu gratis kans op 1 miljoen als je nu gaat meespelen in de BankGiro Loterij én betaal de..
Read more
Gratis gebruik van wifi 238,00 vanaf prijs,.p. De verwachting is, dat deze tot ongeveer het eerste weekend van april duurt. Meer 7,9 Van der Valk Avifauna 1 x ontvangst met koffie en gebak..
Read more
Whats more, the service is available from 11am to 11pm so even the late night snacking worries are taken care. April 2018, pak 2,50 korting op je McDonald's bestelling met deze kortingscode via..
Read more

C&a oude kleding inleveren 2019


c&a oude kleding inleveren 2019

effectief inzamelings- en sorteersysteem over de hele wereld, de ondersteuning van innovatieve start-ups, de ontwikkeling van nieuwe technologien en het gebruik van gerecycleerde materialen in onze kleding.". Door oude kleding in te nemen en te laten recyclen, helpt C A de textielindustrie te verduurzamen. Fashion, arjan Ranjbar, donderdag, 08 februari 2018, c A breidt haar kledinginzamelingsprogramma 'We Take it Back' verder uit in Europa. "Onze benadering is gebaseerd op het idee dat we de industrie moeten bewegen om van een 'productie-, gebruiken- en weggooien-model over te schakelen naar een model waarbij elk kledingproduct wordt ontworpen voor een volgend leven, aldus Jeffrey Hogue, Global Chief Sustainability Officer bij. In de jaren dat de actie loopt is in Nederland meer dan 278.000 kilo kleding ingezameld, aldus. Ook in een aantal Zwitserse filialen van C A wordt de actie uitgerold. I:CO zorgt voor het vakkundig recyclen en hergebruiken van kleding en schoenen. Als wat bewuster levende consument weet je al dat modeketen C A wereldwijd én van de grootste aanbieders is van bio-katoen.

c&a oude kleding inleveren 2019

Wehkamp kleding kortingscode
70 korting dameskleding

Tekst: Erwin Polderman. De standaard tassen van C A bestaan uit minimaal 80 procent gerecyclede folie. Receive a weekly newsletter with 5 top offers. SuitSupply, Cheap Monday en, levis werken reeds samen met I:Collect. Klanten in Nederland hebben sinds 2012 al de mogelijkheid hun gebruikte kledij in te leveren. De komende tijd zullen verzameldozen geplaatst worden in 138 C A-filialen in Belgi en Luxemburg, zo maakt het bedrijf bekend middels een persbericht. Om dit allemaal mogelijk te maken, werkt C A samen met de internationale organisatie I:CO. De keten voelt zich verantwoordelijk om bij te dragen kortingscode collishop b2b aan de bescherming van het milieu. Samenwerking I:CO, recycling is een duurzaam alternatief vergeleken met het maken van textielproducten uit nieuwe vezels -het maken van nieuwe vezels kost namelijk heel veel water en energie. Nog duurzamer is de Biokatoen-tas: die kan je bij ieder filiaal kopen voor 2,50 euro. Maar tijdelijk gaan de fair fashionistas van deze wereldspeler nog een heel stuk verder.


Sitemap