Last news

Pluspunten, nadat er ontdekt werd dat de glijbaan die wij besteld hadden toch niet op voorraad was, werd er direct contact gelegd om een passende oplossing te vinden. Voor verdere informatie verwijzen we..
Read more
(1.513 Artikel sortierung: BeliebtheitPreis aufsteigendPreis ausgewählte Filter: name. Sie sparen 57,.: 122/128 134/140 146/152 158/164 name it nkmvictor LS TOP N - T-Shirts - männlich 7,99 (UVP)3,99, sie sparen 50 (1.: 122/128 134/140..
Read more
Bij ons is het mogelijk, geeft Marcel Paul, manager Financieel Advies van de Rabobank aan. Over myShopi myShopi is de nummer 1 promotie en shopping website in Belgi met kortingsbonnen van top..
Read more

C&a oude kleding inleveren 2019


c&a oude kleding inleveren 2019

effectief inzamelings- en sorteersysteem over de hele wereld, de ondersteuning van innovatieve start-ups, de ontwikkeling van nieuwe technologien en het gebruik van gerecycleerde materialen in onze kleding.". Door oude kleding in te nemen en te laten recyclen, helpt C A de textielindustrie te verduurzamen. Fashion, arjan Ranjbar, donderdag, 08 februari 2018, c A breidt haar kledinginzamelingsprogramma 'We Take it Back' verder uit in Europa. "Onze benadering is gebaseerd op het idee dat we de industrie moeten bewegen om van een 'productie-, gebruiken- en weggooien-model over te schakelen naar een model waarbij elk kledingproduct wordt ontworpen voor een volgend leven, aldus Jeffrey Hogue, Global Chief Sustainability Officer bij. In de jaren dat de actie loopt is in Nederland meer dan 278.000 kilo kleding ingezameld, aldus. Ook in een aantal Zwitserse filialen van C A wordt de actie uitgerold. I:CO zorgt voor het vakkundig recyclen en hergebruiken van kleding en schoenen. Als wat bewuster levende consument weet je al dat modeketen C A wereldwijd én van de grootste aanbieders is van bio-katoen.

c&a oude kleding inleveren 2019

Wehkamp kleding kortingscode
70 korting dameskleding

Tekst: Erwin Polderman. De standaard tassen van C A bestaan uit minimaal 80 procent gerecyclede folie. Receive a weekly newsletter with 5 top offers. SuitSupply, Cheap Monday en, levis werken reeds samen met I:Collect. Klanten in Nederland hebben sinds 2012 al de mogelijkheid hun gebruikte kledij in te leveren. De komende tijd zullen verzameldozen geplaatst worden in 138 C A-filialen in Belgi en Luxemburg, zo maakt het bedrijf bekend middels een persbericht. Om dit allemaal mogelijk te maken, werkt C A samen met de internationale organisatie I:CO. De keten voelt zich verantwoordelijk om bij te dragen kortingscode collishop b2b aan de bescherming van het milieu. Samenwerking I:CO, recycling is een duurzaam alternatief vergeleken met het maken van textielproducten uit nieuwe vezels -het maken van nieuwe vezels kost namelijk heel veel water en energie. Nog duurzamer is de Biokatoen-tas: die kan je bij ieder filiaal kopen voor 2,50 euro. Maar tijdelijk gaan de fair fashionistas van deze wereldspeler nog een heel stuk verder.


Sitemap