Last news

Af en toe is er namelijk een MyXLshop kortingscode actief. Dan ben je bij MyXLshop aan het juiste adres. Doorgaans ontvang je een percentage korting of een vast bedrag, maar soms zijn..
Read more
Fietsen in Berlijn is populair maar de stad is niet overal perfect voorbereid op Fahrradfahrer. Vaak kan de auto voor een prikkie bij het hotel worden geparkeerd, soms zelfs bewaakt. Regionale treinen (..
Read more
Je kunt van 23 t/m 29 december 2017 weer volop genieten van het 22e Internationale Circusfestival met optredens van de beste circusacts ter wereld. Ik vind het jammer dat het er nu niet..
Read more

Tickets toverland met korting


tickets toverland met korting

kun je het abonnement ook direct online aanvragen. Kinderen worden altijd gemeten met schoenen aan, gratis entree voor jarigen (op vertoon van een geldig legitimatiebewijs mét foto). Onze medewerkers helpen je graag bij het in- en uitstappen van attracties.tickets toverland met korting

Toverland vind je onder entreeprijzen.
Wil je online tickets kopen kun je via de webshop makkelijk en snel jouw tickets met korting kopen.

Samenwoon korting colruyt
Karcher kortingscode

Kan ik een rolstoel huren/lenen in het park? Update mijn browser nu, selecteer je tickets, prijs, aantal. Geen code nodig 824, schrijf je in en ontvang de beste kortingscodes en aanbiedingen kortingscode luxe geboortekado in je inbox. Ja, het is mogelijk om groepskorting te krijgen vanaf 20 personen. Toverland, geheim30, weekend15, maximaal, maximaal zie website Wij denken dat je deze shops ook leuk vindt Ook van deze winkels hebben wij alle kortingen verzameld. De aankoop van een abonnement is mogelijk tot een half uur voor sluiting van het park. Op de verschillende attractiepaginas staat of de attractie toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Kinderen worden altijd gemeten met schoenen aan. Wij bieden steeds de goedkoopste tickets aan. Entreeprijzen, kinderen 90-120 cm, kinderen worden altijd met schoenen aan gemeten 23,50, online: 23,00, mindervaliden, wij vragen gasten met een niet-zichtbare handicap om een verklaring (van de huisarts, dokter of psycholoog én een identiteitsbewijs) 28,50, jarigen, op vertoon van een legitimatiebewijs, gratis. Ook is het mogelijk om een magisch kinderfeestje te vieren met jouw vriendjes en/of vriendinnetjes.


Sitemap