Last news

Wat bovendien namelijk ook te denken van de betaalmethode Paypal? Ondanks het feit dat het retourbeleid dus perfect aan klanten de mogelijkheid biedt om hun bestelling volledig of gedeeltelijk terug te sturen moet..
Read more
Wij bieden een keur aan hoogwaardige jassen, broeken, polo's, overhemden, pakken en blouses voor zowel dames als heren. Er stonden toen kortingscodes en coupon in de krant, die je kon uitknippen en vervolgens..
Read more
Creer blikvangers met Smartphoto kortingscodes, met een kortingscode van Smartphoto kun je prachtige blikvangers creren in je huis. Natuurlijk is dit ook een erg leuk idee voor jezelf, zo kun je het..
Read more

Online kaartje kopen ns met korting


online kaartje kopen ns met korting

een e-ticket aanschaffen. Download en print uw e-ticket op A4-formaat. Samenreiskorting verwijderen van uw OV-chipkaart, houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Geldt de samenreiskorting ook bij aanschaf van een e-ticket? Een enkele reis naar uw bestemming. NS International of bij de NS-kaartautomaat. Icon, beste antwoord door Treinspotter123 24 februari 2018, 10:14, het is niet meer mogelijk om losse binnenlandse vervoersbewijzen met korting aan te schaffen. Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. Voer deze dan handmatig in en klik daarna op 'Verzilveren'. Groepsticket Daluren 8 per persoon, ook als mobiel ticket, lees meer.

Online kaartje kopen met korting, nS, communityonline kaartje kopen ns met korting

Mijn man heeft een Dal Vrij abonnement en ik kan dus met.
Ik heb een ov chipkaart en kan aan het loket of in de machine een kaartje kopen met 40 korting.mijn enige vraag is of ik een e- ticket ook met.
Ik kan echter geen ticket online kopen met.
Als uw dochter gebruik wil maken van samenreiskorting, zal ze moeten reizen met een anonieme.
Met een e-ticket stapt u de trein in zonder OV-chipkaart.

35 minuten na het uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch. Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via. Samenreiskorting voor de terugreis, reist u ook weer samen terug? 18,50 per dag Overige kaartjes. Ook als mobiel ticket, enkele reis.


Sitemap