Last news

Bijvoorbeeld fietsen huren, bowlen of midgetgolfen? Naast korting ontvang je tickets voor onbeperkt toegang tot het subtropisch zwemparadijs. Je kunt Landal greenParks op 3 manieren bereiken: via de chat, mail of telefoon (0900-8842..
Read more
De kortingcode bol kun je daarnaast gebruiken om een dvd aan te schaffen voor een gezellige filmavond. Met deze kortingscode kun je namelijk ook kiezen voor 2 dvds naar eigen keuze. Blu-ray..
Read more
Op deze eerste werkdag na Thanksgiving kunnen consumenten vooral online hun slag slaan. Dit is een tegoed wat je ontvangt bovenop de sale of andere speciale Bonprix actie. Kan niet worden gecombineerd..
Read more

Brugge ijssculpturen korting


brugge ijssculpturen korting

nu in, ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle kortingsacties! Vergeet niet om warme kleding aan te trekken, het is behoorlijk koud in de hal waar de ijsbeelden te vinden zijn. Below you find the list of the top 10 upcoming games to play online on the Playstation. De temperatuur bedraagt er -6C. Ontdek deze uitzonderlijke tentoonstelling gebaseerd op Disneys nieuwste animatiefilm Frozen. Naar de actie, check eerst jouw bestelling en betaal achteraf bij.

Het IJssculpturenfestival Brugge 2019brugge ijssculpturen korting

Het IJspaleis is volledig rolstoeltoegankelijk. Hoeveel bedraagt de temperatuur in het ijspaleis?' en plaats het in de reacties van onze winactie post op Facebook. Product 27881 4 stars, based on 11 reviews Regular price: 15 15 Available from: Shedeals 2018 Roularta Media Group.V. Ice Magic IJssculpturenfestival Brugge 2018 IJssculpturenfestival Brugge - Visit Bruges Met korting naar het IJsbeeldenfestival - Anwb. 15 voor een toegangsticket voor het Sneeuw en IJssculpturenfestival voor 1 persoon.

Win duotickets voor ijssculpturen in Brugge - Betafence. Shedeals stuurt jullie naar het ov chipkaart 40 korting kopen Sneeuw en IJssculpturenfestival in Brugge met een leuke korting! Als Anna wordt vervloekt door haar boze zus, de koelbloedige Sneeuwkoningin Elsa, is Annas enige hoop een lange reis door het bevroren koninkrijk. 3 jaar gratis, het groepstarief geldt vanaf 10 betalende personen: Volwassene 10,00 EUR, senior 65 8,00 EUR. Nog op zoek naar een leuke activiteit voor je kleine spruiten tijdens de kerstvakantie? Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit en is van zaterdag 15 december 2018 tot en met zondag te zien in de IJsselhallen in Zwolle. Wie liever even opwarmt kan van zijn bezoek een dagje Brugge maken. Wil je na het aanschouwen van de ijzige kunstwerken opwarmen, loop dan binnen in én van de gezellige kroegen in deze historische stad. Studenten ov zomervakantie 40 korting, kortingscode m werkt niet). 40 ijskunstenaars en professionele video-ingenieurs, van over de hele wereld, zijn gemobiliseerd voor én maand, van beeldhouwwerk en design. Muts en handschoenen worden aangeraden! Tickets worden niet verzonden per post.

Ijssculptuur in, brugge, steeds de moeite om te bezoeken! Meer info over het ijssculptuur festival Ice Magic in, brugge. Ontdek meer over: Brugge. Goedkoop met de trein naar zee (50 korting!) Daguitstap. Op vertoon van de Sofocokaart en de identiteitskaart aan de kassa van het festival genieten niet-Bruggelingen-Sofocoleden 2 euro korting per.


Sitemap