Last news

IJmuiden (tip 19 en hieronder) kun je ook bezoeken als je in een strandhuisje in Wijk aan Zee verblijft. Met name de zomervakantie, de herfstvakantie en de meivakantie zijn populair voor dit soort..
Read more
Heb jij nog een Prénatal kortingsvoucher van Center Parcs liggen? Zucht, mis jij dat gevoel ook?! Gebruik m dan nu en profiteer direct van 50 korting. Soms hebben we een CenterParcs kortingscode die..
Read more
Online heb je veelal meer producten beschikbaar. Bij heb je een gratis advieslijn waar je terecht kan voor al je vragen. We verzamelen alle mogelijke kortingen en promoties zodat jij op deze pagina..
Read more

Korting bioscoopkaartjes pathe


korting bioscoopkaartjes pathe

de grootste bioscoopketens van het land. Pathé Groningen, pathé Haarlem, pathé Helmond, pathé Leeuwarden (Tivoli en Cinema). Ook dan krijg je 2 korting op de totale ticketprijs. Voor 3D, imax en imax 3D-voorstellingen geldt een toeslag. De voucher is alleen geldig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. U kunt kiezen of u de vouchers digitaal of per post wilt ontvangen. De ideale korting voor de bioscoop voor de filmfanaat.

Korting op Pathé bioscoopkaartje CareynPlus
Com kortingscode - januari 2019
Spa - Zuiver Amsterdam
Toolstation 10 euro korting Ouwehands dierenpark korting hema

Intratuin vroege vogel korting hendrik ido ambacht
Fietsen met korting eerbeek

Voor CJP-pas houders: Een geldige CJP-pas 12 tot en met 17 ouder dan 65: Een geldige legitimatie. Pathé Maastricht, pathé Nijmegen, pathé De Kuip, Rotterdam, pathé Schouwburgplein, Rotterdam Pathe CineMec, Utrecht Pathé Rembrandt, Utrecht Pathé Tilburg Pathé Zaandam Pathé Zwolle Koop hier uw vouchers Locatie: Pathé Telefoonnummer: Voor informatie over bioscopen en het aanbod: Pathé Klantenservice: (gebruikelijke belkosten) Voor informatie over. Dan kunt u contact opnemen met Touch Promotions klantenservice via of mailen naar. Ga naar 'Stap 2: Stoel kiezen' en kies uw stoel(en). Gebruik de code van de vouchers op de website van Pathé om uw bioscoopkaarten te bestellen. de korting geldt uitsluitend voor reguliere voorstellingen. Deze actie is verlengd! Neem een Pathé abonnement. Kies als kaartsoort 'Vouchercode' en vul uw vouchercode(s). U ontvangt vervolgens uw kaarten per e-mail.

H&m kortingscode belgi, Peter hahn kortingscode invoeren, Mooiesneakers nl kortingscode,


Sitemap