Last news

Sinterklaas is weer richtig Spanje, hoog tijd voor de kerst periode! Themakleding, benelux, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onder andere kortingscodes van. Over ons, belangrijk..
Read more
Family Fun arrangement Maak samen plezier op vakantie en daag elkaar uit met leuke activiteiten zoals midgetgolfen en bowlen. Meivakantie 2019: Tot 25 korting De meivakantie is superleuk om samen eropuit te gaan...
Read more
Pak deze korting, geldig t/m februari 2018, ontvang 5 korting op alles bij Farmaline. Pak deze korting, februari 2019, kinguin voordeel: bespaar op jouw aankopen door eurBalance Reward op te bouwen. Je kunt..
Read more

Korting macrelife


korting macrelife

bieden. Je kunt er bij Your Mac Store van uit gaan dat je hier iets moois vindt voor jezelf of voor een ander. Je krijgt nu regelmatig een mail met hierin korting ov chipkaart trein weetjes, nieuwtjes, informatie en kortingscodes over Your Mac Store. De directeur heeft mij regelmatig beterschap beloofd in de service, als ik de reviews zou verwijderen. Ik vind dit geen manier. Advies: niet via dit bedrijf bestellen! Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en deze informatie toevoegen aan bezoekersprofielen. Ik heb nog steeds niet mijn laptop ontvangen welke ik 9 November 2018 heb besteld. Dit is tijdrovend en het kan erg vervelend zijn. Deze "duidelijkheid" is tot op de dag van vandaag nog niet bij mij gebleken.

Met blackfriday een iphone besteld, deze is inmiddels na 3,5 week nogsteeds niet binnen. Na 14 dagen heb ik eens genformeerd waarom ik nog niks ontvangen of gehoord heb. Inmiddels zijn we letterlijk 46 e-mailtjes verder. Bestellen bij Your Mac Store is erg gemakkelijk. En ik hoor graag wanneer me telefoon binnen komt. Inmiddels 6 december een nog niets ontvangen. Nu is het geld nooit betaald en de winkel dicht, schofterig om een kind zo te bedriegen. Mocht u behoefte hebben om te reageren, vragen wij u geduld te hebben tot nader bericht. Your Mac Store is actief op Facebook, Twitter en LinkedIn. Ik heb heel veel spijt dat ik hier iets heb besteld.

Korting macrelife
korting macrelife


Sitemap