Last news

Heb je op een kortingscode, actiecode of couponcode gevonden die je graag wilt gebruiken? Log in en ontdek uw voordeel. Zo ontvangt u altijd een exclusieve extra korting over uw order en..
Read more
Moorslede waar eerst Jan Vitalis Soubry (1810-1883) en later zijn zoon Victor vanaf 1879 een windmolen bezat voor.a. Leuke familiespellen voor de feestdagen. Geen betere manier om het nieuwe jaar van start te..
Read more
Hierdoor heb ik een super leuk nieuw restaurant ontdekt. Kom je er even niet uit? Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord. Het bleek het begin van een..
Read more

Korting persoonlijke ov chipkaart


korting persoonlijke ov chipkaart

school of voor een dagje uit? 19,00, neemt u regelmatig de bus, tram of metro naar uw werk, school of voor een dagje uit? Uw korting wordt automatisch verrekend bij het uitchecken in de bus, tram of metro. Koop je dalkorting hier! Dan reist u buiten de spits met 40 procent korting en dat heeft u er meestal snel uit. Bij diefstal of verlies je kaart laten blokkeren om misbruik tegen te gaan. Wanneer is Altijd Korting maand interessant? OV Advies en is te vinden op deze website. Als je vaak reist met het openbaar vervoer dan is de persoonlijke OV-chipkaart waarschijnlijk handig voor jou. Bestellen: hoe werkt het? Persoonlijke OV-chipkaart, wil je reizen met een abonnement of een kortingsproduct?

OV-chipkaart - Landelijke reisproductenkorting persoonlijke ov chipkaart

Difrax flessen korting, Ns kortingskaart student,

Informeer bij je vervoerder naar de mogelijkheden. De persoonlijke OV-chipkaart kost 7,50. Je reisgegevens online inzien via Mijn OV-chip en makkelijk een reiskostendeclaratie printen voor je werkgever. Met Altijd Korting abonnement Maand op uw OV-chipkaart heeft u altijd 20 voordeel. Ga voor Dalkorting en krijg extra korting bovenop je leeftijdskorting! Voor de trein zijn er aparte kortingsproducten zoals het. Of u nu in de spits reist, in de daluren of in het weekend. Altijd Korting kost 19,00 per maand.

Voor een overzicht van alle abonnementen inclusief voorwaarden binnen Brabant ga je naar de webshop van Arriva als je reist binnen West- of Oost-Brabant of de webshop van Hermes als je reist binnen Zuidoost-Brabant. Wat kost Altijd Korting abonnement Maand? Voordelen, automatische leeftijdskorting van 34 voor jongeren van 12 t/m 18 jaar en ouderen van 65 jaar of ouder. Gratis gratis - gratis met, kids Vrij van NS - Railrunner 34 korting op saldo, de leeftijdskorting geldt niet bij.

Ups access point kortingscode, Carpetright kortingsbon, Douglas kaart korting, Hunkemoller korting black friday,


Sitemap