Last news

Zet een vinkje voor Opslaan in MyGreetz Adresboek als je van plan bent om deze ontvanger vaker een kaart te sturen. Houd deze site in de gaten voor actiecodes voor gratis bezorging bij..
Read more
Met een account sla je ook direct stap 2 over waardoor het afronden van je bestelling sneller gaat. Enkele seconden later krijg je de kortingscode te zien terwijl de shop opent in..
Read more
Alleen online in de Eterna webshop. Voorwaarden tonen: Zolang de voorraad strekt I Geen kortingscode nodig I Geen verpakkingskosten vanaf 30 I Gratis retourneren I Veilig betalen met iDeal 15 eterna kortingsbon (nieuwsbrief..
Read more

Korting mauritshuis


korting mauritshuis

én van de meest onderschatte musea van Nederland. Check meer tips op #nsfavourites. Geld was er in overvloed en selfies kenden ze in die tijd nog niet, dus de portretten lieten ze maken door schilders als Rembrandt van Rijn en Frans Hals. Ruim 150 oude meesters uit de collectie van het Mauritshuis, waaronder werken van Steen, Rubens en Potter, hangen nu weer zij aan zij. Met een ticket voor het Mauritshuis heb je ook toegang tot de Galerij. Kenmerken van Mauritshuis, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Jongeren (15 - 21 Senioren, Groep volwassenen, Familie (jong en oud Rolstoel vriendelijk, Educatief, Musea. De trein brengt je in alle rust naar deze bruisende binnenstad met een prachtige ligging aan zee. Op vijf minuten lopen van het Mauritshuis bevindt zich Galerij Prins Willem. Het museum toont topstukken uit de Gouden Eeuw, toen de Nederlandse (en Vlaamse) schilderkunst op zijn top was. Of een goed Haags bakkie.

The compact, yet world-renowned collection, is situated in the heart of The Hague, right next to the government centre.
Het Mauritshuis is én van de meest onderschatte musea van Nederland.
Het Mauritshuis toont het beste van de Nederlandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw.
In het hart van Den Haag bevindt zich de compacte, maar wereldberoemde collectie.

Speciaal voor kinderen en families is er van alles te doen, zoals elke maand een familiedag. Oh, oh Den Haag, waar moeten we wezen tijdens ons weekendje weg? In het hart van Den Haag, naast het Binnenhof, bevindt zich de compacte en wereldberoemde collectie met ruim tweehonderd meesterwerken als Vermeers.

Kortingsbon koopjegadget
Hema kortingspas online

Het Mauritshuis is echter ook een kunstwerk op zich. De Mauritshuis collectie is genspireerd op de schitterende façade van het Mauritshuis, een architecturaal hoogstandje uit de Gouden Eeuw met koninklijke leeuwen. Using kortingscode itailor your current browser will prevent you from accessing features on our website. Mauritshuis: een leuk uitje voor kinderen! De eigenaar, Johan Maurits, was graaf, prins en gouverneur. Wie weet wat of wie je wellicht vangt? Extra leuk: entree is gratis voor iedereen t/m 18 jaar! Je ziet er wereldberoemde schilderijen van Rembrandt, Jan Steen en Vermeer. Hier werd de collectie van het Mauritshuis ooit voor het eerst aan het publiek getoond door Prins Willem. Na een verbouwing van ruim twee jaar is het Mauritshuis nu weer geopend voor het publiek. Of bezoek China Town en haar kleurrijke poort. MauritshuisGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkEducatiefMusea.

Grijp jouw korting op een overnachting en treinkaartjes. Het Mauritshuis, het Vredespaleis en het Binnenhof? Zeker, maar Den Haag heeft nog veel meer te bieden. De Mauritshuis collectie is genspireerd op de schitterende façade van het Mauritshuis, een architecturaal hoogstandje uit de Gouden Eeuw met koninklijke leeuwen.


Sitemap