Last news

Als nieuwe klant dien je je adresgegevens in te vullen om de bestelling te kunnen laten bezorgen. Op de website van Klingel kun je je eenvoudig inschrijven door je emailadres achter te laten...
Read more
Op datum, altijd korting (geen datum februari. Echter daar verschijnen steeds meer trendy bars en restaurants voor heteros. Cashback 12,5 Cashback, nike, voor alle sportfanaten 3,- CJP-korting, iFFR 2019, filmfestivallen in Roffa. Volg..
Read more
Zodra we weer een mooie deal hebben gevonden, delen wij deze graag met alle andere mensen die van koopjes houden. Daarnaast hebben we ook een, tech Top. Neem vooral contact met ons...
Read more

Kortingscode desenio lijsten


kortingscode desenio lijsten

benieuwd waar jouw keuze op gaat vallen! Deze keer had ik een aantal nieuwe posters met frames uitgezocht bij. Welke poster is jou favoriet?

Hier een close-up van het kleinste formaat lijstje dat ik heb gekozen. Desenio is een webshop die ik vrij recent heb ontdekt. Ook houd ik erg van insecten, en omdat ik al een poster heb van insecten en een van een kever, heb ik me ingehouden en alleen een kleine poster met een bij erop gekozen, haha!

Je hebt een ruim assortiment posters, met de filters kun je een fijne selectie maken. Handpicked, collaboration posters en lijsten.

Hier hebben ze een grote keuze aan posters, met daarop prints van dieren, natuur, kunst, fotografie en ga zo maar door. Ben je nog op zoek naar leuke cadeaus voor de feestdagen? Je hebt dus tot donderdag 22 februari de tijd! In de woonkamer hangen de meeste posters dus, ik heb geprobeerd een rustig geheel te maken wat niet saai was, met een beetje kleur maar toch niet te hysterisch zeg maar. En de Palm Leaves, poster (40 x 50 cm) kost 15,95. De posters en/of lijsten hebben een verzendtijd van drie tot acht dagen en besteed je meer dan 39, dan krijg je gratis verzending. Deze poster heet Flamingo Aquarelle Poster en is te koop in drie verschillende formaten.

Posters Scandinavische kunst Affisches - desenio.nlkortingscode desenio lijsten


Sitemap