Last news

Uiteraard beantwoorden we eventuele vragen graag! Stuur je CV en motivatie naar Rutger Diemel ([email protected] wijck.com). Op dinsdag 17 juli is er weer een zomeruitverkoop genaamd Prime Day en voor het eerst kunnen..
Read more
Kijk er niet raar van op dat je hier artikelen kunt kopen met maar liefst 90 korting. Stoomstrijkijzer van Mesko voor nog geen 25 euro. De én is speciaal voor aanbiedingen van Wehkamp...
Read more
Wij denken dat je deze shops ook leuk vindt. Alle product- en leveranciersinformatie in de ta(a)l(en) anders dan het Engels die zijn weergegeven op deze pagina is informatie van m automatisch vertaald..
Read more

Korting scheldorado terneuzen


korting scheldorado terneuzen

kidsclub, een aparte indoor speeltuin en gezellig een Hamburgerrestaurant. In Aquadome, scheldorado zijn veel spannende attracties zoals een superwaterglijbaan van 60 meter, een aquajungle waar je van boomhut naar boomhut kunt klimmen door touwbruggen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 31(0). Huisregels Aquadome, scheldorado, attracties, golfslagbad. Kinderen onder de 12 jaar mogen alleen onder begeleiding van een 18er zwemmen. Kom genieten bij Aquadome, scheldorado, een zwemparadijs met veel attracties. Knuffelhoek, zonneterras met speelcombinatie, kidsclub, zwemmersbar 'Blue Bay food drinks indoor speeltuin.

Kortingsbon hans en grietjekorting scheldorado terneuzen

annelies - "Ik denk een leuk met korting meereizen ov studentenkaart zwembad als niet alles stuk is". In het gethematiseerde Aquadome is een Golfslagbad. Als de scheepshoorn gaat, dan komen de golven in hoog tempo aanrollen en deint u mee in het woelige water. . Of lekker zwemmen, spetteren en ravotten in het recreatie bad met een buitengedeelte waar het water ook heerlijk warm is! Bekijk de Prijzen, prijzen, entree 10,00.p. Kinderbad met piratenschip, vallende emmers en glijbaan. Schrijf een beoordeling 7 Recensies over Aquadome, scheldorado (Pagina 1 van 1) "Nooit meer. Uiteraard hebben wij ook gezorgd voor kinderboxen, kinderstoelen en speciale aankleedruimtes. Een piratenschip met vallende emmers en een glijbaan. Ben je klaar voor een uniek dagje waterpret?


Sitemap